Prebrzo vam kucaju NAMIRNICE NA KASI, ne stižete da ih spakujete i HVATA VAS PANIKA? Postoji sjajan trik za ovu situaciju (VIDEO)

Jelena Knežević

06. 11. 2022. 000000 18:30

Foto:TikTok/printscreen/ciaranelliottwalm

Koliko puta vam se desilo da kasirka prebrzo skenira artikle koje ste odabrali, a vi ne stižete da ih spakujete? Hvata vas panika jer ljudi iza vas čekaju, što vas samo dodatno unervozi? Verovatno često.

Jedan korisnik TikToka našao se u istoj situaciji, ali je otkrio trik kako to da spreči. I videu koji je pregledalo dosta ljudi, on je pokazao kako usporava taj proces tako što namirnice raspoređuje široko po traci umesto da ih posloži na jednu ili dve veće gomile.

Pročitajte još: Da li znate odakle potiče izraz "ŽUTA ŠTAMPA"? Svi ga koriste, a malo njih zna kako je nastao

@ciaranelliottwalm LIFE HACK #aldi #fyp #shopping #supermarket #tellme #rentfree #cheat #lifehack ♬ original sound - Ciaran Elliott Walms

Jedan deo gledalaca se oduševio videom, izjavivši da će pokušati ovaj trik prvom prilikom. Međutim, oglasila se i jedna kasirka koja je upozorila:

"Ja sam kasirka i mogu vam reći da viču na mene ako nisam dovoljno brza."

Ima i onih koji su tvrdili da mogu dobiti otkaz zbog sporog skeniranja. Setite se toga kada sledeći put budete stajali u redu na kasi.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU