Milica Pavlović se DRASTIČNO ošišala: Pevačicina NOVA frizura izazvala lavinu komenatra (FOTO)

Isidora Čolaković

02. 11. 2022. 000000 14:09

Milica Pavlović je tokom karijere imala još jednu veliku promenu kose. Tada je odlučila da više ne želi da bude brineta i da je vreme da pređe u plavuše. 

NA svom Insgaram profilu je okačila fotografiju na kojoj je njena plava kosa dosta kraća nego ranije. Odlučila je da osveži frizuru, pa sada ima zdrave krajeve, a možemo primetiti i da je boja malo drugačija.

Ovim potezom je izazvala brojne pozirivne komentare koji su se nizali jedan za drugim.

"Prelepa", Goriš", "Kao šećer si sa kraćom kosom", bili su samo neki od njih.

Pročitajte još: Rezultat preteranih estetskih korekcija i starenja: Madona objavila snimak bez trunke šminke i šokirala fanove (VIDEO)

 

Milicina karijera je ove godine bila veoma uspešna. Suočila se sa različitim izazovima, a ona naglašava da je mnogo toga naučila i da je imala priliku za nove početke.

- Očigledno je da mi je ovo iskustvo bilo potrebno u momentu najvećih životnih lomova i profesionalnih uspeha. Shvatila sam da kontolu nad svojim životom imam samo ja, ali i da prestanem da se iznenađujem na šta su sve ljudi spremni za mrvicu slave, uspeha i novca. Ova godina mi je zaista donela brojna otrežnjenja i nove početke - priznala je Milica jednom prilikom.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU