Slomio se od bola na sceni: Nik Karter u zagrljaju kolega jecao za preminulim bratom (VIDEO)

Jelena Blažić

07. 11. 2022. 000000 11:47

Foto: TIk Tok printscreen/ healer_uk

Aron Karter, karijeru je započeo sa 9 godina, a njegov stariji brat Nik, bio je jedan od omiljenih članova benda "Bekstrit bojis", koji su nakon decenijske pauze ponovo na okupu.

Pročitajte još: Oglasio se Nik Karter iz "Bekstrit bojsa" povodom smrti mlađeg brata: "Iako smo imali komplikovan odnos..." (FOTO)

Aron se dugo borio sa zavisnošću od narkotika, ali imao je i bipolarni poremećaj. Iako nije bio baš u najboljim odnosima sa svojim bratom, Nik je veoma teško podneo njegov gubitak, a to je pokazao emotivnom fotografijom na Instagramu, ali i nastupu na kome nije mogao da zaustavi suze.

- Srce mi je danas slomljeno. Iako smo moj brat i ja imali komplikovan odnos, moja ljubav prema njemu nikada nije izbledela. Uvek sam se nadao da će on nekako, jednog dana poželeti da krene zdravim putem i da na kraju nađe pomoć koju mu je očajnički potrebna. Ponekad želimo da okrivimo nekoga ili nešto za gubitak, ali istina je da su zavisnost i mentalna bolest pravi negativac ovde. Nedostajaće mi moj brat više nego što će iko ikada znati. Volim te Čiz, sada imaš priliku da konačno imaš mir koji nikada ne bi mogao naći ovde na zemlji.... Bože, molim te, čuvaj mog mlađeg brata -  napisao je Nik na društvenoj mreži Instagram uz nekoliko zajedničkih fotografija.

 

@healer_uk Backstreet Boys singing emotional tribute to Aaron Carter live in London #aaroncarter #aroncarter #backstreetboys #grief ♬ original sound - Lizzy May - Healer

Sinoć je grupa u "Bekstrit bojs" održala koncert u Londonu u okviru svoje turneje, a veoma emotivan i potresan momenat na bini nastao je kada su članovi benda odavali počast preminulom Aronu, dok je Nik u zagrljaju svojih kolega grcao u suzama.

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU