Potresna životna priča učesnika ZVEZDA GRANDA : Sestra mu je umrla, a otac izvršio samoubistvo

Jelena Blažić

07. 11. 2022. 000000 15:05

Foto: Youtube printscreen/TV Pink

Prva emisija nove sezone Zvezda Granda, počela je proteklog vikenda, a pažnju je privukao i bivši učesnik Milan Bukulić iz Podgorice, koji je imao veoma zanimljiv i specifičan način predstavljanja.

Pročitajte još: NEPREPOZNATLJIVA: Pogledajte kako je Zorica Brunclik izgledala pre 30 godina (VIDEO)

Naime, Milan je 2018. godine bio u timu Đorđa Davida, ali je zbog nesuglasica napustio takmičenja. U emisji je ispričao da je otišao u Ameriku da radi, ali da se nije snašao, pa da je jedva čakao da se vrati u Srbiju i ponovo prijavi za takmičenje.

Zahvaljujući svom besprekornom vokalu, Milan je osvojio pet glasova i samim tim mogućnost da bira mentora. On se ponovo odlučio za Đorđa Davida, uz obećanje da neće praviti iste greške i da će ovoga puta slušati svog mentora, kao i da će smršati, jer su svi konstatovali da se dosta ugojio

Kada se prvi put u takmičenju pojavio pre četiri godine, Milan je tada ispričao i svoju potresnu životnu priču, tada je otkrio da je sa samo 11 godina doživeo velike tragedije.

Umrli su mu deda i sestra, a onda mu je otac izvršio samoubistvo:

- - Da mi se to sada desilo, mnogo teže bih podneo. Ali došlo je vreme da drugačije razmišljaš, gledaš sutra, ne juče. Život ide dalje. Pokušaću da opravdam sva njegova očekivanja i ulaganja u moju muzičku karijeru. To je moja misija - izjavio je Milan tada, prenosi Alo.

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU