TEORIJA CRVENOG LAKA: Žene širom sveta su opsednute, i tvrde da ZAGARANTOVANO DAJE REZULTATE! Pogledajte o čemu je reč (VIDEO)

Magazin Praksa

11. 11. 2022. 000000 21:00

Photo: Shutterstock

Ako je verovati brojnim korisnicama TikToka, žene koje žele da imaju sreće u ljubavi treba da razmisle o lakiranju noktiju u jarkocrvenu boju. 'Teorija crvenih noktiju', koja se pod istim haštagom širi mrežom, govori o tome kako su crveni nokti neodoljivi muškarcima. Mnoge korisnice, u svojim videima javljaju da su isprobale ovaj trik, i potvrđuju da deluje.

Foto: Shutterstock

Korisnica TikToka Robin Delmonte, je predstavila ovu teoriju o crvenim noktima: ''Svaki put kada imam crvene nokte, apsolutno svaki put, tip to komentariše'', objasnila je i dodala: ''imam teoriju da momke privlače crveni nokti jer ih podsećaju na njihove mame dok su odrastali, i dok su one brinule o njima''.

@lovetrenna

As a nail tech I’d say YES to Red Nail Theory

♬ original sound - Trenna| Nail Artist

 


Mnogi su na ovo imali komentar da bi slavni psihonalitičar Sigmund Frojd, imao puno materijala za analizu, kao i da ova tvrdnja ima veze sa Edipovim kompleksom.
Bilo kako bilo, ovaj trend na TikToku ima više od 52 miliona pregleda!

Pročitajte još: Postala je poznata zbog NESVAKIDAŠNJIH OBRVA: Dobijala je poruke MRŽNJE i trpela uvrede, a danas stoji rame uz rame sa SVETSKIM zvezdama (FOTO)

Nauka takođe podržava ovu teoriju. ''Crvena boja navodi muškarce da im žene budu privlačnije i poželjnije'', napisali su psiholozi Endrju Eliot i Danijela Nijesta u svom istraživanju- ''Romantična crvena: crvena pojačava privlačnost muškaraca prema ženama''. 

Foto: Shutterstock

''Čini se da muškarci nisu svesni ovog efekta crvene boje'', dodaju autori.

 

BONUS VIDEO: 

 

 

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU