Bio je omiljeni MOĆNI RENDŽER: Legendarni glumac izvršio samoubistvo

Jelena Blažić

21. 11. 2022. 000000 08:39

Foto: Profimedia

Džejson premiDavid Frenk, koji se proslavio ulogom Tomija, zelenog moćnog rendžera, izvršio je samoubistvo u 49. godini. Vest o njegovoj smrti, potvrdili su iz Davidove PR službe:

Pročitajte još: Svi su je obožavali: Glumica iz popularne serije preminula u 47. godini na rukama svog muža

- Nažalost, istina je. Molim vas da poštujete privatnost njegove porodice i prijatelja tokom ovog užasnog vremena dok se mirimo s gubitkom tako divnog ljudskog bića. Jako je voleo svoju porodicu, prijatelje i obožavatelje. Zaista će nam nedostajati - rekla je Justine Hunt, PR glumca.

David je izgrao u svim ostvarenjima "Moćnih rendžera", a kolege i fanovi, ostali su zatečeni ovom tragičnom informacijom.

- Ne mogu verovati... RIP Jason David Frank. Srce mi se slama što sam izgubio još jednog člana naše posebne porodice - napisao je u objavi na društvenim mrežama njegov kolega iz serije Walter E. Jones.

- Bio je nadahnuće tolikim ljudima. Njegova prisutnost će jako nedostajati. Tako je tužno izgubiti još jednog člana naše porodice Ranger. Jason je bio jedan od najvećih šaljivdžija u seriji. Imao je ludi smisao za humor. Imali smo uspona i padova, ali ja sam ostao dosledan u tome da mu budem blizak ako mu to zatreba -  kazao je Džons.

David je sebi oduzeo život u Teksasu, a iza sebe je ostavio četvoro dece, dva sina i dve ćerke.

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU