"Ne idem u Katar da ne bih dekoncentrisala našu reprezentaciju": Jovana Jeremić odlučila da navija iz Beograda za NAŠE "ORLOVE"

Jelena Knežević

22. 11. 2022. 000000 09:46

Foto: ATA images

Jovana Jeremić otkrila je da će našu reprezentaciju bodriti iz Beograda, samo zbog jednog razloga:


- Kad bih otišla u Katar, napravila bih haos, dekoncentrisala bih celu našu reprezentaciju! Zato sam odlučila da ostanem u Beogradu i da ih podržavam odavde - izjavila je za "Informer", pa objasnila da bi se rado oprobala kao sportski komentator:

- Počela sam da se interesujem za fudbal otkad sam snimila reklamu s argentinskim fudbalerom Gabrijelom Batistutom. Mislim da je sada pravi momenat da počnem da izveštavam o fudbalu. Ako su to mogle da rade novinarke koje nemaju veze s tim sportom, i to samo da bi se dobro udale, zašto ne bih i ja?! Imam sve predispozicije da u izveštavanju budem apsolutno najbolja!

Pročitajte još: Ilda Šaulić otkrila čime bi se bavila da nije PEVAČICA: Život ju je odveo na potpuno drugu stranu

Voditeljka je otkrila da joj se udvara jedan naš fudbaler, ali nije htela da otkrije njegov identitet:

- Udvara mi se jedan fudbaler, ali ne bih pričala mnogo o tome... Trenutno sam sama, izašla sam iz braka i zbog toga ću ubuduće tri puta da merim pre nego što se odlučim da s nekim započnem vezu. Ako uđem u vezu s fudbalerom, to mora da bude ozbiljno. Problem je što ja volim starije, a muva me mlađi - ispričala je Jeremićeva.

Iz braka sa političarem Vojislavom Miloševićem ima ćerku Leu, ali kaže da bi volela da ima još dece:

- Hoću još dece, ali ne sada, već za nekoliko godina. Posvećena sam karijeri i pre drugog deteta želela bih da obezbedim još jedan stan, a za to mi treba mnogo par - zaključila je Jovana.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU