"Stvar je u glavi": Seka Aleksić progovorila o pomirenju sa Jelenom Karleušom

Jelena Blažić

22. 11. 2022. 000000 17:30

Foto: Instagram prinscreen/karleusastar/Ataimages

Seka Alekisić i Jelena Karleuša nakon dugog vremenskog perioda, konačno su stavile tačku na sukobu i u poslednje vreme možemo da primetimo da jedna za drugu imaju samo reči hvale.

Pročitajte još: Milica Pavlović otkrila šta radi dok gleda utakmicu, a OVOM fudbaleru je poslala poruku pred Svetsko prvenstvo

Jelena Karleuša, nedavno se našla na jednom događaju gde je pevala Seka Aleksić. Tada je na iznenađenje svih prisutnih medija, pohvalila pevačicin izgled, ali i lepotu. Seka je sada, za Kurir televiziju, otkrila da je zahvalna na Jeleninom komentaru, a potom i navela da su njih dve pokazale da može da se bude "dama".

- Drago mi je i hvala Jeleni što ima takvo mišljenje. Naročito mi je drago jer sve ono što je nekada bilo je daleko iza nas. Ona i ja smo pokazale da i te kako može da se bude dama i da može nekome da se kaže oprosti i izvini, samo je stvar u glavi. Meni je nebitno šta će ko da kaže jer sve ono što sam ja njoj loše rekla, pa i ona meni, ostavila iza sebe i nastavila dalje - rekla je pevačica za Kurir TV.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU