Roditelji su je napustili zbog retke bolesti koju ima, niko nije želeo da je usvoji, a onda se pojavio ON

Jelena Blažić

25. 11. 2022. 000000 15:00

Foto: Youtube printscreen/TEDx Talks

Niša Lobo pati od retkog genetskog poremećaja kože. Kada je imala samo nedelju dana, roditelji su je ostavili u sirotištu Bengaluru, u indijskoj državi Karnataka., u indijskoj državi Karnataka. 

Pročitajte još: Otkrijite svoju PSIHOLOŠKU SENKU: Tamna strana LIČNOSTI koju pokušavate da odbacite

Niša ima poremećaj koji se zove “lamellar ichthyosis”, što znači da ima kožu kao što imaju ribe.

- Koža mi je prekrivena ljuskicama i stalno se ljušti. Jednostavnim rečima, koža mi je suviše zategnuta za telo - rekla je devojčica za BBC.

Zbog retkog poremećaja, koji pogađa jednog od 600.000 ljudi, Nišina koža puca i puca, što je veoma bolno.

Niko nije hteo da usvoji devojčicu sa takvim posebnim potrebama, osim doktora koja je tamo radio. On je Nišu doveo svojoj kući i primio je u svoju porodicu.

Videli smo devojčicu koja je bila u veoma lošem stanju. Nije imala kapke, oči su joj krvarile, koža joj je bila u užasnom stanju - rekla je njena majka Aloma Lobo.

Prisetila se kako je njihova druga ćerka jednostavno podigla Nišu, zagrlila je i rekla: „Mama, hajde da je odvedemo kući“.

Pročitajte još: Vršnjaci su ga nazivali majmunom i plašili su se da će ih ugristi: Ovo je priča o dečaku VUKODLAKU (VIDEO)

Niša ne dozvoljava da ovo stanje utiče na njen život - rekla je majka. Kada izađe, ljudi jednostavno ne mogu da skinu pogled sa nje.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU