Dženifer Lopez izlazi iz pozorišta u spoju nespojivog: Potpuno otkrila noge uz praznični džemper (FOTO)

Kristina LJubisavljević

28. 11. 2022. 000000 18:00

Foto: profimedia

Ovo je prvi put da su fotografi "uhvatili" Dženifer nakon što je objavila vesti o dugoočekivanom novom albumu.

Pevačica i glumica je zimskom glamuru, a npravila je kombinaciju, na prvi pogled, nespojivih komada. Retko kad njen izgled nije upečatljiv. Nosi prozirnu suknju od tila koja joj je u potpunosti otkrila noge. Iskombinovala ju je uz crni džemper sa crnim, crvenim i belim prazničnim dezenom. Dženifer je svom izgledu dodala prozirne hulahopke i crne štikle sa platformom.

Pročitajte još: Oglasila se Kim Kardašijan nakon Balenciaga kampanje koja je uzdrmala svet: "Potresle su me uznemirujuće fotografije" (FOTO)

Prepoznatljivu dugačku kosu nosila je kosu raspuštenu u blagim talasima.

Ben (50) je u svom dobro poznatnom stilu. On zna da nosi "ležernu eleganciju" i odlično mu stoji.

Dženifer je pre nekoliko dana izazvala zabrinutost kod svojih fanova kada je izbrisala sve fotografije sa društvenih mreža. Međutim, taj potez je samo napravio mesta za to da Dženifer objavi detalje novog studijskog albuma. Za sada znamo da nosi naziv "Ovo sam ja...sada" i da je povezan sa albumom od pre 20 godina.  Izdanje iz 2002. godine došlo je kada se Dženifer prvi put verila za Bena i prikazala pesmu koju je napisala za njega pod nazivom "Dragi Bene". Nažalost, njihova veza se raspala samo nekoliko nedelja pre planiranog venčanja. Međutim, romansa se ponovo rasplamsala u aprilu 2021. i verili su se po drugi put, a onda i konačno venčali ovog leta.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU