Džejla Ramović dobila AMIN od Marije Šerifović: Pevačica otkrila nepoznat detalj

Jelena Blažić

29. 11. 2022. 000000 09:40

Foto: Ataimages

Džejla Ramović, nedavno je izbacila pesmu i spot za novu pesmu, koja je u veoma kratkom vremenskom periodu pronašla put do srca slušalaca.

Pročitajte još: UJEDINJENI PONOVO: Da li će se princ Vilijam i princeza Kejt susresti sa Saseksovima tokom posete Americi, ove nedelje?

Kako mlada pevačica i pobednica Zvezda Granda ističe, iza nje je stajao ceo tim, koji je zaslužan za ovakav uspeh.

- Vredelo je da čekam, pesmu sam prepoznala na prvo slušanje. Pesma i ja smo kliknule na prvu, što se kaže. Jako mi se dopala, divna je pesma, i drago mi je što je našla put do moje publike - rekla je Džejla Ramović i dodala kako je došlo do ideje da spot bude snimljen na Islandu:

- Moj umetnik, prijatelj i kreativni direktor koji je potpisao sve to učestvovao je u stvaranju pesme. Miomir Milić je režirao spot. U celom projektu je bilo uključeno samo par ljudi. Moje sestre su išle sa nama na to putovanje, četiri osobe su radile taj spot - dodaje Džejla, i kaže da je Marija među prvima čula pesmu:

Pročitajte još: PRVI BOŽIĆ BEZ KRALJICE: Članovi kraljevske porodice okupiće se u Sadringemu, ali ovoga puta bez nje- da li će i dalje ISPOŠTOVATI TRADICIJU?

- Marija je pre svih videla i spot i čula pesmu. Kada je pohvlaila spot i čula pesmu svi smo bili srećni i od nje smo dobili amin - zaključila je Džejla za Grand televiziju.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU