Amber Herd uložila novu žalbu nakon što je izgubila suđenje sa Džonijem Depom

Kristina LJubisavljević

02. 12. 2022. 000000 16:02

Foto: Profimedia

Amber Herd uložila novu žalbu nakon što je izgubila suđenje za klevetu Džonija Depa u nadi da će presuda porote biti poništena

Amber Herd je navodno uložila novu žalbu na rezultat njenog suđenja za klevetu protiv bivšeg muža, Džonija Depa. Ovog leta došlo je do suđenja između bivšeg para koje se na kraju završilo tako što je porota utvrdila da je Herd (36) oklevetala glumca (59) u tekstu koji je napisala za Vašington post iz 2018. godine.

Pročitajte još: Sajmon Kauel ne liči na sebe: Lice kao da mu se topi dok poziva ljude da prijave za novu sezonu takmičenja (FOTO

Posle suđenja i jednoglasne presude porote, Depu je dodeljeno ukupno 15 miliona dolara, podeljenih na 10 miliona dolara nadoknade štete i 5 miliona dolara kaznene štete.

Sada su Herdovi advokati naizgled uložili novu žalbu u nadi da će poništiti odluku porote ili pokrenuti potpuno novo suđenje.

Kako je objavio NJujork tajms, advokati su uložili žalbu na 68 stranica tvrdeći da je suđenje održano u pogrešnoj državi i prigovarajući odluci sudije da ne dozvoli određene dokaze. Ovi dokazi uključuju beleške terapeuta kojima je Heard prisustvovala.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU