IMALA 200 LJUBAVNIKA nakon ""Američke pite"": Glumica Dženifer Kulidž, nije stidljiva po pitanju svoje intime

Magazin Praksa

16. 12. 2022. 000000 21:00

Photo: Profimedia

Poznata je po mnogim ulogama simpatičnih zavodnica, kao i žena koje znaju šta žele. Izgleda da se život sa filma ponekad preslika i na privatni. U jednom intervjuu koji je dala, Dženifer Kulidž se okušala sa upotrebom hiperbole, tvrdeći da je spavala sa mnoštvom muškaraca, nakon svoje uloge Stiflerove mame u ''Američkoj piti''.

- Rekla sam to u šali, rekla je glumica tokom razgovora sa Arijanom Grande, za ''Entertainment Weekly''' i dodala:
- I, Bože, zaista ne možete da se šalite u našem gradu, jer sam napravila strašnu grešku kada sam rekla: Hvala Bogu za taj film, spavala sam sa 200 muškaraca! I gledajte, volela bih da kažem da je to istina, ali mislim, to je bilo preterivanje.

Pročitajte još: Da li je ovog puta PRETERAO? Pevač se pojavio u ROZE HALJINI SA MNOŠTVOM KARNERA i minđušama (FOTO)

Pročitajte još: Voditeljke RTS-a zablistale u novogodišnjim haljinama: Šljokice, klasika i glamur za 2023. (FOTO)

Glumica je potvrdila da je ova uloga ipak uticala na njen ljubavni život, te da je imala dosta mlađih partnera. Ona se prisetila svog najboljeg ljubavnika, koji je bio dosta mlađi, i ispričala smešnu situaciju koja joj se tada dogodila:

- Jedan trenutak je bio malo nezgodan, objasnila je ona- sledećeg jutra, morala sam da isfeniram kosu. Kako je bio jako mlad, ali naravno punoletan, zvali smo njegovu mamu da pitamo gde mogu da se isfeniram. Bilo je tako čudno, dok se čuo sa njom preko telefona, jasno je bilo da smo bili zajedno u krevetu'', ispričala je otvoreno Dženifer.

 

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU