"Sigurna sam da je predosetio šta će se desiti": Snežana Đurišić otkrila kako su izgledali poslednji dani njenog muža (FOTO)

Jelena Knežević

20. 12. 2022. 000000 10:20

Foto: Milena Anđela

Pevačica Snežana Đurišić udala se za Slobodana Gvozdenovića 1977. NJihov brak trajao je punih 36 godina, u kom su dobili sina Marka i ćerku Maju

U skladu sa tradicijom, ona je uzela muževljvo prezime, te joj u dokumentima stoji prezime Gvozdenović:

- Iako sam u to vreme već bila popularna pevačica, nisam želela da se razlikujem od ostatka svoje porodice i bez mnogo razmišljanja uzela sam muževljevo prezime. Međutim, publika me je već znala kao Snežanu Đurišić i na estradi se još tako prezivam - objasnila je svojevremeno.

Pročitajte još: Robert De Niro opljačkan: Žena provalila u stan slavnog glumca

NJihov brak okončao se 2013. godine, kada je Slobodan preminuo. Pevačica smatra da su joj deca bila velika snaga da pregura težak period. Pored toga, ona smatra da je njen suprug predosetio svoju smrt:

- Surovo je kako je sve ispalo. Dovezao me je do sale gde je trebalo da pevam, još pamtim kako je gledao za mnom. Kao da je znao šta će se desiti. Rekao je: "Javi se" i više ga nisam videla. Da stvar bude još surovija, i naša deca su u tom trenutku bila na nekoj svadbi. Samo veče pre tragedije iz čista mira mi je rekao da ako sve ide redom, a trebalo bi, on kao stariji treba prvi da ode s ovog sveta, pa da mu ja obećam da neću prestati da pevam. Sutra uveče ga nije bilo. Sigurna sam da je predosetio šta će se desiti. Deca su mi tada toliko pomogla, da mislim da toga nisu ni svesni. Koliko su u stanju da nam život zaviju u strah i konstantnu brigu, toliko nam kroz ljubav pruže snagu u trenucima najveće slabosti - ispričala je jednom prilikom, kako prenosi "Kurir".

Nakon izvesnog vremena, Snežana je sreću našla kraj ginekologa Vanje Miloševića.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU