Dirljiva fotografija Marine Tucaković sa sinovima i Futom stara nekoliko decenija: Vedri, nasmejani i zagrljeni poziraju (FOTO)

Jelena Knežević

20. 12. 2022. 000000 14:37

Foto: ATA images

Tekstopisac Milan Radulović Laća, sin pokojne Marine Tucaković i kompozitora Aleksandra Fute Radulovića, preminuo je danas.

Prema našim saznanjima, Laća je preminuo u Izraelu, a njegovo beživotno telo pronađeno je na ulici. Kako je izvor blizak porodici ispričao za naš portal, sumnja se da je uzrok smrti unos prekomerne doze nedozvoljenih supstanci.

Bez obzira na veliku ljubav koju je u porodici imao, on je ipak upao u začarani krug narkomanije, što označava svojim najtežim životnim razdobljem.

Život su mu obeležile dve velike tragedije - smrt brata Miloša i majke Marine.

- Odrastanje sa mojim roditeljima bilo je kao igra mačke i miša. Svi smo bili potpuno različiti, a uvek tu jedno za drugo. Ja bratovu smrt nikada nisam prihvatio do kraja, a prihvatio sam onda kada sam ga prvi put sanjao, sedam, osam godina nakon njegove smrti. Bilo mi je teško da se pomirim sa tim. Sada sam ok sa tim - otkrio je jednom prilikom.

Jedna dirljiva porodična fotografija pojavila se na Tviteru - na njoj je cela porodica Radulović okupljena i nasmejano pozira u kameru.

Futa je najpre pre 14 godina ostao bez mlađeg sina, prošle godine bez supruge i ove godine bez starijeg sina Milana.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU