Ova pevačica je bila sa Laćom: Niko nije smeo da govori o njihovoj vezi! (FOTO)

Magazin Praksa

20. 12. 2022. 000000 18:00

Foto: Youtube printscreeen/Pink

Iako se nije često pojavljivao u javnosti, često je pominjan u medijima, a o njegovom ljubavnom životu se malo znalo. Sin Marine Tucaković, Milan Radulović Laća pronađen je danas mrtav u Izraelu.
Milan je bio autor brojnih hitova, i sarađivao je sa najvećim estradnim imenima, a svojoj majci Marini u najtežim danima bio je bezrezervna podrška.

Pročitajte još: "SAMO BEZ USPOMENA": Poslednji zloslutni Laćin tvit i fotografija iz Izraela, gde je preminuo

Pevačica Teodora Baković, nije toliko poznata javnosti. Prvu pesmu snimila je 2010. godine, a širu javnost zainteresovala je dve godine kasnije, kada se saznalo da je ljubavnoj vezi sa Milanom Laćom Radulovićem, sinom našeg najpoznatijeg tekstopisca.

Foto: Youtube printscreen

Teodora je tada trvdila da je još uvek nevina, a Laća je ispričao medijima da se šali, i da joj je "prvi u svakom smislu". Ova ljubavna veza bila je dobra i za Teodorinu karijeru, jer je iste godine snimila album prvenac, a sve tekstove je potpisala majka njenog tadašnjeg partnera.

Pročitajte još: Laća želeo da otkrije najmračnije tajne srpske estrade: Planirao knjigu u kojoj bi maske spale

Međutim, ni veza sa Laćom nije joj pomogla da dosegne zvezdane visine. Bakovićeva je 2013. godine izdala još jednu pesmu "Između nas", a onda se povukla iz medija, ali ipak nastupa u predstoničkim klubovima.

 

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU