Srpkinja za kojom je Eros Ramacoti izgubio razum: I danas se čuju, a ona godinama čuva njegovu tajnu (FOTO)

Magazin Praksa

22. 12. 2022. 000000 17:30

Foto: Instagram printscreen erosramazzotti_28/ ATA

Slavni Italijan, Eros Ramacoti (59) koji će aprilu sledeće godine napraviti koncert u Beogradu, oduvek važi za miljenika žena. Iako nikada nije poklekao, i okrenuo se pevanju na engleskom jeziku, njegova muzika i specifičan glas, omiljeni su u celom svetu.
Puno se pisalo o njegovim muzičkim uspesima, a pođednako i o njegovom ljubavnom životu. Iako, najpoznatiji po svom braku sa voditeljkom Mišel Huciker (42), iz kog je dobio ćerki Auroru Hunciker Ramacoti (22), puno se šuškalo i o njegovim ostalim vezama.

Pročitajte još: Poznati se opraštaju od Siniše Mihajlovića, a poruka Erosa Ramacotija će vas rasplakati (FOTO)

Eros navodno nikada u potpunosti nije preboleo Mišel, za koju se priča da je bila ljubav njegovog života, a rastava je usledila nakon što je ona kako se pričalo odabrala sektu, umesto njega. Mišel je ipak krenula dalje, i 2014. godine se preudala i dobila još dvoje dece.
Sledeća pevačeva ljubav bila je ni manje ni više, nego naša poznata glumica i manekenka Nina Seničar, s kojom je vezu započeo 2006. Upoznali su se dok je Nina živela u Italiji, gde je studirala ekonomiju, a zatim je postala voditeljka. Navodno je Eros bio potpuno lud za Ninom, a šuška se kako je zbog nje napravio i koncert u Novom Sadu.


- Niko neće saznati da li je zbog mene održao koncert u Novom Sadu. Dogovorili smo se da ne pričamo o tome. Bilo nam je lepo dok smo bili zajedno. I dalje smo u kontaktu, čujemo se s vremena na vreme. Obavezno me pozove da mi čestita rođendan. Ja sam rođena 11. novembra, on 28. oktobra, izjavila je jednom prilikom lepa Nina, i dodala:
- Oboje smo Škorpije. Mogu sve najlepše da kažem o njemu. Divan je, pažljiv i tolerantan, potpuna suprotnost stereotipima koje prate velike muzičke zvezde. Ne želim da budem poznata samo kao bivša devojka Erosa Ramacotija. Posedujem dovoljno kvaliteta i dovoljno sam ambiciozna da bih bila poznata kao Nina Seničar, a ne kao nečija devojka – rekla je Nina za 'Gloriju'.

Pročitajte još: Svi trikovi Nine Seničar za savršenu kožu i liniju: "Ne sedim po salonima i ne gladujem"

Nakon raskida sa Ninom, Eros je 2009. počeo vezu sa 24 godine mlađom Italijankom Marikom Pelegrineli. Sa glumicom kojom se 2014. oženio ima ćerku Rafaelu i sina Gabrija. I sve tako do 2016. kada se pojavila vest da su se razišli, pa čak i predali papire za razvod. U saopštenju je pisalo da će ostati prijatelji i da će zajedno brinuti o deci.

A naša lepa manekenka i glumica Nina Seničar, dobila je ćerku u braka sa američkim glumcem Džejem Elisom, i žive u Los Anđelesu. Venčali su se u julu ove godine 2022., u Italiji. Nina je glumila u nekoliko holivudskih filmova, kao i u brojnim italijanskim filmovima i serijama. Od 2022. glumi glavnu ulogu u domaćoj seriji ''Popadija''.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU