MOĆNA TRANSFORMACIJA: Kada je unuk našminkao baku, niko nije mogao da poveruje KOLIKO JOJ JE ZAISTA GODINA! (FOTO/VIDEO)

Magazin Praksa

25. 12. 2022. 000000 08:00

Foto: Instagram printscreen/aleksandar_dramicanin

Baka Milka, kako je unuk od milja zove, obično nosi marame, ne farba se i ne šminka, i živi u jednom selu pored Ivanjice. Međutim, Aleksandar Dramićanin, dokazao je nasuprot uvreženom mišljenju, da  svaka žena može biti lepa kao filmska diva, uz odgovarajuću šminku i frizuru, bez pomoći estetske hirurgije! 

 
 
 
 

View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aleksandar Dramicanin (@aleksandar_dramicanin)

Pročitajte još: JASNA PORUKA: U najnovijoj objavi, Anastasija Ražnatović napisala OVO, a svi se pitaju kome je posvećeno (FOTO)

"Ona je obična baka iz svog sela, ne sređuje se i skromna je žena, ali je prelepa i oduvek mi je inspiracija. Kosu uvek nosi u marami, pa sam došao na ideju i kosu da joj sredim. Pre desetak godina sam je već jednom šminkao, ali poslednji put sam to radio u karantinu, jer sam za sve to vreme bio u Ivanjici, pa sam iskoristio priliku. Tada sam je bukvalno naterao, jer nije bila posebno raspoložena za to, a drugi put sam to radio sa ciljem da uramim njene portrete u svom salonu, pa sam radio fotkanje posebno u te svrhe," ispričao je Aleksandar pre nešto više od godinu dana.

Pročitajte još: OD KEJT MIDLTON- DŽEM NA POKLON: Tradicija, koju buduća kraljica želi da prenese i na svoju decu

On svoje umeće ulepšavanja, pokazuje tako što učini da njegova baka deluje barem 15 do 20 godina mlađe. Baka Miloratka inače ima 87 godina, a pre par godina, od starice je napravio pravu divu!

BONUS VIDEO: 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU