Ana Ivanović podelila OMILJENI RECEPT: Evo čime započinje godinu (FOTO)

Kristina LJubisavljević

02. 01. 2023. 000000 15:00

Foto: Profimedia/ Instagram printscreen

Ana Ivanović godina je bila u samom vrhu svetkog tenisa. Kako bi uvek bila u dobroj formi uvek je veliku pažnju posvećivala ishrani i generalno zdravom načinu života.

Ona često na društvenoj mreži Instagram deli deliće i svog dana, a sada je rešila da za početak godine podeli sa pratiocima i recept za zdrav obrok.

Pročitajte još: Aleksandra Vasković, supruga Bojana iz Leksingtona: ''Bog će vas staviti u situacije da naučite lekcije'' (FOTO)

- Započnite godinu sa zdravom posudom. Moj omiljeni recept: Brokoli, falafel, špargla, slatki krompir, heljda ili smeđi pirinač, crveni kupus, rotkvice, čičoke, krastavac i zelena salata kao baza. Dodajte omiljeni preliv i uživajte u obroku - napisala je Ana, u čemu leži njeno omiljeno jelo.

Iako više nije profesionali sportista (penzionisala se pre šest godina) Ana je i dalje odana načinu života koji je vodila dok je trenirala. Nedavno je sa pratiocima podelila i to kako se osećala kada je donela konačnu odluku da stavi tačku na karijeru:

- Mislim da je to uvek težak momenat u karijeri, ali sam se borila sa povredama i nije postajalo bolje. Bilo je jako tesko, možda jedna od najtežih odluka koju sam donela. Ali, bilo je i ohrabrujuće jer je to bilo jako lepo poglavlje u mom životu i radovala sam se svemu što dolazi - objasnila je Ana.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU