Hejli Biber o posttraumatskom poremećaju nakon "malog moždanog udara": "Borila sam se sa strahom da će se ponoviti"

Kristina LJubisavljević

07. 01. 2023. 000000 18:00

Foto: profimedia

Manekenka i supruga pevača Džastina Bibera rešila je da podeli sa fanovima njeno iskustvo i sve što ju je sačekalo nakon ne tako malog zdravstvenog problema.

Progovorila je o borbi sa posttraumatskim stresnim poremećajem (PTSP) nakon što je patila od simptoma sličnih moždanom udaru, koji su bili uzrokovani krvnim ugruškom u njenom mozgu.

Pročitajte još: Monika Beluči od 90-ih do danas: Koliko se italijanska lepotica promenila i da li se zaista nije podvrgla ESTETSKOM KOREKCIJAMA? (FOTO/VIDEO)

Supruga pevača Džastina Bibera (26) hitno je prebačena u bolnicu u martu nakon što je krvni ugrušak u njenom mozgu doveo do simptoma sličnih moždanom udaru.

- Borila sam se sa mnogo anksioznosti nakon toga i posttraumatskog stresnog poremećaja, kao i sa strahom da će se to možda ponoviti. Bilo je tako zastrašujuće, tako uznemirujuće - iskrena je bila manekenka.

Hejli je dodala da čak i ako je otvorena za razgovor o iskustvu kako bi pomogla nekom drugom, i dalje je joj je teško da priča o tome.

- Zaista sam zahvalna što sam imala neverovatne doktore, medicinske sestre i ljude koji su mi pomogli da dođem do kraja onoga što se zapravo dogodilo. Gledam na to tako da mislim da je moglo da bude i mnogo gore. Toliko gorih stvari se moglo dogoditi u tom trenutku - rekla je Hejli, prenosi Mirror.

Hejli je dalje rekla da je polako ponovo počela da uživa u životu bez brige o tome šta bi moglo da se dogodi u budućnosti.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU