Na premijeri sa krznenim kolegom: Tom Henks poveo MAČKU, koja je ukrala svu pažnju na crvenom tepihu (FOTO)

Magazin Praksa

13. 01. 2023. 000000 09:40

Photo: Profimedia

Tom Henks(66) jedno je od najvećih glumačkih imena u Holivudu. On trenutno glumi glavnu ulogu u filmu ''Čovek zvani Oto'', a na premijeru je doveo zanimljivu pratnju. Među likovima koje njegov lik usput upoznaje u ovom filmu, je i prelepa mačka -Smegol. Ovaj mačak, pojavljuje se kao Otov verni pratilac, a izgleda da je i u stvarnom životu postao prava zvezda.

Foto: Profimedia

Pročitajte još: Zlatni globus 2023: Selena Gomez blistala je u zanosnoj toaleti, a društvo na crvenom tepihu pravila joj je ONA (FOTO)

Smegol je uživao veliku pažnju svih koji su se pojavili na specijalnoj projekciji filma, dok ga je Henks sa puno ljubavi prošetao među zvanicama. Pojavljujući se na crvenom tepihu u NJujorku, Tom se smešio kamerama, dok je pozirao sa ''kolegom'' u naručju, a koleginica Marijana Trevino je sa obožavanjem gledala u mačku.
U ovom filmu se takođe pojavljuje i Henksov sin Truman, koji glumi njega iz mlađih dana, a otac četvoro dece je nedavno odbacio diskusiju o ''nepo bebama'', koja je veoma popularna ovih dana.

BONUS VIDEO: 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU