TRUDNA JE: Zavoleli smo je kao devojcicu iz finala "Pinkovih zvezdica", a sada čeka bebu (FOTO)

Isidora Čolaković

21. 01. 2023. 000000 14:30

Foto: Printscreen/YouTube - Pinkove zvezdice, Instagram - antoniagigovskaa

NJeni počeci na muzičkoj sceni vezani su za najgledanije dečije muzičko takmičenje, „Pinkove zvezdice“. Ona se takmičila u drugoj sezoni i došla je do superfinala. Ova Makedonka je svojevremeno istakla da joj se život promenio nakon takmičenja na „Pinku“.

- Sada me ljudi prepoznaju. Zaustavljaju me, žele da se fotografišemo, traže autograme, pitaju me za pesme i to me raduje – rekla je Antonia tada.

Pročitajte još: ZALJUBLJENI KOSMONAUT: Venčao se u 93.GODINI i uskoro će na medeni MESEC, iako je tamo već jednom kročio! (FOTO)

Antonia je sa svojim pratiocima na Instagramu podelila srećne vesti. Ona je podelila niz fotografija sa trudičkim stomakom i ultrazvkom bebe. Ona je srećne vesti podelila na svoj rođendan, a ispod fotografije je napisala emotivnu poruku.

"Dugo smo čekali i sada je vreme da podelimo našu najveću sreću."

 

Niz čestitki i pozitivnih komentara se našao ispod objave, a među prvima joj je čestitke uputila Anabela Đogani koja je napisala: "Srecno mackice". Poznato je da je Antonia sarađivala sa Lunom i da joj je pevala prateće vokale, pa s toga ne čudi što je Anabela komentarisala sliku.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU