Modni promašaj ili trend: Kim Kardašijan obula salonke uz trenerku koja je bila popularna 90-ih (FOTO)

Kristina LJubisavljević

22. 01. 2023. 000000 19:30

Foto: Profimedia

Kim Kardašijan je sada bodrila sina Sejnta na košarkaškoj utamici, a za opušteni dnevni događaj spojila je sportske komade odeće uz elegantne cipele, koliko god to delovalo nespojivo.

Pročitajte još: Zvezda serije "Sulejman Veličanstveni" se dva puta UDALA za istog čoveka: Čuvena Mahidevran nije imala sreće u ljubavi

Nosi široki sivi donji deo trenerke, poput onog modela koji je bio popularan 90-ih godina. Ponela ih je uz belu majicu i kraću belu jaknu. Kako bez potpetica retko gde ide, ponela ih je i uz ovako sportski izgled.

Kosu je pustila da ravno pada, dok je lice zaklonila velikim naočarima.

Foto: profimedia

Kim deli sina Sejnta i ostalo troje dece - Norta, Čikago i Psalma sa bivšim mužem Kanjeom Vestom, od koga se zvanično razvela u novembru. Nekadašnji par se venčao 2014. godine na raskošnoj ceremoniji u Firenci posle tri godine zabavljanja, ali su objavili da su se rastali početkom 2021. Kim je podnela zahtev za razvod u februaru 2021, posle skoro sedam godina braka. TMZ je otkrio da će Kim mesečno primati 200.000 dolara alimentacije za decu, a takođe je dogovoreno da će Kim i Kanje imati zajedničko starateljstvo i „jednak pristup“ svojoj deci.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU