POSTALA BAKA: Jelena Bačić Alimpić objavila je srećne vesti, a malo koja svekrva bi rekla OVO (FOTO)

Magazin Praksa

23. 01. 2023. 000000 12:40

Photo: Shutterstock/ Instagam printscreen jelena_bacic_alimpic

Sin Jelene Bačić Alimpić, Marko Alimpić i njegova supruga Antonina dobili su devojčicu kojoj su dali staro srpsko ime - Mila.

"Postala sam baka! Hvala ti Antonia na neopisivoj sreći! Volim vas najviše na svetu", poručila je Jelena na svom Instagram profilu.

Foto: Instagram printscreen/ jelena_bacic_alimpic

Pročitajte još: Mirjana Karanović objavila SNIMAK kako trenira: Glumica je u VRHUNSKOJ formi u sedmoj deceniji života (VIDEO)

Retko koja žena u ovakvim momentima u prvi plan stavlja snaju, ali Jelena Bačić Alimpić nikad nije krila sreću zbog izbora svog sina. Iz porodilišta se javila i Antonina koja je otkrila koje su ime dali ćerki. 
“Dobro nam došla, Mila!”, kratko je napisala.

Jelena je u poslednje vreme je pričala o najtežim momentima koji su je zadesili u životu, te se neko vreme nije pojavljivala u javnosti. Novinarstvom se kako kaže bavila zbog egzistencije, a danas je dočekala da radi ono što istinski voli, a to je da piše.

Pročitajte još: Malo ko zna da je MAJKA IVE ŠTRLJIĆ POZNATA UMETNICA: Glumica ne krije da joj je razvod roditelja ostavio ožiljak

Ona je nedavno pričala koliko joj je teško pao odlazak ćerke Dunje u Holandiju:

" Dunjin odlazak potpuno me je razorio iako sam je podsticala i podržavala u svim željama i htenjima. Važno je da su ona i sin Marko srećni, a ja se već nekako snalazim. Sve se promeni. Ođednom ostanete sami, bez gnezda, ali to je život i to je normalno. Pitate me da li deci treba dati krila? Ja sam mojima, osim ogromne ljubavi, dala najšira i najlepša krila na svetu", rekla je ona nedavno.

Novopečenoj baki 2023.donela je puno razloga za sreću i radost, a možda i inspiraciju za novi roman.

 

BONUS VIDEO: 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU