Barbara Bobak našla NOVOG dečka? Pevačica iskreno o ljubavi i vezama

Isidora Čolaković

25. 01. 2023. 000000 09:00

Foto: Ataimages.rs

Barbara Bobak je bila u emotivnoj vezi sa Darkom Lazićem pre sadašnje izabranice Katarine. Barbara nakon toga nije pričala u javnosti o svom ljubavnom životu, ali sudeći po njenim rečima izgleda da je konačno pronašla sreću.

- Ne bih to još da zovem momkom pošto nije zvanično, ali ima neke šanse da postanem jako zaljubljena. Ne bih previše otkrivala, ali nije iz javnog sveta - rekla je pevačica za "Kurir".

Pevačica je naglasila da nema predrasude i da ne misli da će je neki muškarac povrediti samo zato što je u prošlosti bila povređena.

- Ja sam skoro svaki put u neku ruku u svojim vezama bila povređivana, ali nemam tu predrasudu, kao, kada uđem u neki odnos, sa nekim novim. Možda bi trebalo da imam, možda bi bila manje povređena, ali nemam taj momenat da ulazim u neki odnos sa nekim pa da sam u fazonu da sam jako povređena i istraumirana - istakla je pevačica i dodala:

- Tako da, prosto ako dopustim toj osobi da mi priđe i svidi mi se, nema ona potrebu da jede iz mog prošlog života. Svakako ne bih to nazivala partnerom, to je neki simpatizer ili udvarač - zaključila je Barbara za "Kurir".

Kada su je upitali šta misli o odnosu Katarine i Darka, kao i o tome što joj je pevač kupio burme, imala je kratak odgovor: "Srećno".

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU