Beograd je sinoć sijao: Jelena Rozga donela glamur, Emina Jahović u moćnom odelu, a Marija Mikić poput svetskih diva (FOTO)

Kristina LJubisavljević

26. 01. 2023. 000000 08:40

Foto: ATA images

Pažljivo birane toalete nisu mogle da ostanu neprimećene, a svakako možemo da ih uporedimo i sa velikim svetskim zvezdama. Ako bismo birali koji su to komadi obeležili sinoćnu modu na glamuroznom crvenom tepihu, reći ćemo perje, odela i, naravno, klasika.

Jelena Rozga je kao i uvek do sada ostala verna glamuru. Najpre se pojavila u crnoj haljini s izrezima na struku, a onda se za izlazak na scenu sa Sašom Matićem, povodom duetske pesme, presvukla i oduešvila. Pokazala je da je u jednostavnosti ključ, pa je ponela crnu haljinu do poda, "sirena kroja", na prvi pogled jednostavnu, ali ju je pratio šlep obogaćen perjem.

Emina Jahović pokazala je da može da ponese sve. Ona je sinoć birala odelo, nepogrešivi izbor kada je moda 2023. godine u pitanju. NJen model je neobičnog crno-belog dezena. Širok kroj pantalona laskao je njenog figuri.

Još jedna dama koja je birala perje bila je pevačica Marija Mikić. Marija sija čekajući drugu bebu. Nosila je jednostavan crni kombinezon, ali je preko dodala plašt koji je obasut perjem pokupio poglede.

Foto: ata images

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU