Žerar Pike objavio prvu fotografiju sa novom devojkom: Fudbaler više ne krije ništa, 22 godine mlađa od Šakire (FOTO)

Kristina LJubisavljević

26. 01. 2023. 000000 11:00

Foto: Profimedia

Šakira i Pike objavili su raskid u junu prošle godine, nakon više od 11 godina zajedničkog života koji im je doneo dvojicu sinova.

Bivši profesionalni fudbaler podelio je sada prvu fotografiju sa novom devojkom (23) sa kojom je navodno prevario pevačicu.

Od njihovog raskida, koji je na prvi pogled bio miran, samo se nižu neprjatni događaji. Šakira je prošle nedelje objavila "osvetničku pesmu" u kojoj se jasno obraća Pikeu u negativnom kontekstu, stihovima aludirajući na to da ju je zamenio za nešto manje vredno. Šakira javno stavlja do znanja da se oseća izdanom. Uoči objavljivanja pesme, u postu na Instagramu napisanom na španskom i engleskom, pevačica je napisala da oni koji su izdani „moraju da nastave“ da čuvaju veru. „Čak i ako su nam rane i dalje otvorene u ovoj novoj godini, vreme ima ruke hirurga“, napisala je ona.

Nekadašnji par deli sinove, Milana (10) i Sašu (7). Prvi put su potvrdili vezu u martu 2011. Upoznali su se na snimanju njenog muzičkog spota za „Vaka Vaka (This Time for Africa)“, što je bila zvanična pesma Svetskog prvenstva u fudbalu 2010.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU