Prozirna haljina i crni veš: Selma Hajek u ŠESTOJ DECENIJI izgleda savršeno, a malo toga je prepustila mašti (FOTO)

Magazin Praksa

27. 01. 2023. 000000 18:30

Foto: EPA

Mnogima je ostala u sećanju njena savršena figura iz filma ''Od sumraka do svitanja'', dok se izazovno uvija sa zmijom oko vrata. Par decenija kasnije, Selma se nije puno promenila, pa i u 56.godini ima čime da parira mnogo mlađim koleginicama.

Glumica meksičkog porekla, stigla je u Majami na premijeru filma, u mrežastoj crnoj haljini i ostavila sve prisutne bez daha. Ona je ispod duge haljine prošarane veženim cvetovima nosila samo donji veš..

Foto: Instagram printscreen/ justjared

Nismo imali prilike da Selmu viđamo često u ovim izdanjima, ali se ona ovog puta odlučila za nešto malo drugačije. Ona u novom filmu ''Magic Mike’s Last Dance'' glumi pored Čeninga Tejtuma. U nedavnom intervjuu za Entertainment Tonight podelila je detalje o svom liku iz filma:

- Igram jaku ženu. Znate kako je izgledao moj dan na poslu? Samo bih sedela i gledala oko 12 muškaraca, polu-nagih, dok igraju i prave piruete, rekla je i dodala- i još sam im šefovala.

Foto: Instagram printscreen/ justjared

Lepa Selma rekla je još, kako se njen muž trenutno nalazi u Parizu, ali da bi svakako voleo da vidi njen trenutni izgled. Prema njenim rečima, Frasoa Henri Pino uživa kada je ugleda dok se oblači, i kaže joj kako izgleda fantastično.

BONUS VIDEO: 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU