Poznati tiktoker preminuo u 35.godini nakon teške bolesti: NJegov sin se oprostio EMOTIVNOM porukom - "Obećavam da ću te učiniti ponosnim"

Isidora Čolaković

27. 01. 2023. 000000 16:28

Foto: Printscreen/Instagram - enkyboys

Poznati tiktoker Rendi Gonzalez, otac malenog Brajsa, koji je na društvenim mrežama poznat kao "Enkyboys", preminuo je u 35. godini nakon borbe sa rakom.

Rendi se svojim pratiocima obratio u aprilu kada mu je dijagnoza ustanovljena. Tad aje rekao da mu je ostalo još 2-3 godine života, a da bi uz pomoć hemoterapije mogao da živi još pet godina.

Izvor blizak porodici rekao je za TMZ da je Rendi preminuo u sredu ujutro u bolnici nakon što se borio s rakom debelog creva.

NJegov sin je podelio njihovu zajedničku fotografiju uz jako emotivnu poruku kojom se oprostio od oca.

- Sa velikom tugom objavljujemo da je preminuo moj otac, Rendi Gonzales. Moj tata se dugo borio sa rakom i konačno je u miru sa našim Gospodom. Želeo bih da se zahvalim svima na lepim rečima i saučešću. To zaista mnogo znači. Uradićemo javni memorijal u Hjustonu Teksasu. Više informacija će biti dato kasnije. Voleo bih da mogu da te zagrlim i još jednom te poljubim, tata, ali znam da ćeš paziti na mene, mamu i devojčice. Dok te ponovo ne vidim tata. Obećavam da ću te učiniti ponosnim. Volim te - piše u objavi.

 

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU