Susret nakon memoara koji su otkrili mnogo: Princ Hari nagoveštava posetu Velikoj Britaniji

Kristina LJubisavljević

08. 02. 2023. 000000 08:40

Foto: Profimedia

Svaka informacija bila je povod za još pitanja. Stav Harijeve porodice u Velikoj Britaniji u vezi sa knjigom nije poznat, ali je neminovno da će njihov susret uslediti pre ili kasnije.

On je sada to i nagovestio. Princ je pokrovitelj organizacije VellChild-a od 2007. godine, a poslao je video u kome je stavio do znanja da uskoro dolazi u Veliku Britaniju.

- Proteklih 15 godina koliko sam bio pokrovitelj, bio sam neizmerno zahvalan za posao koji VellChild radi i dirnut pričama koje čujem i ljudima koje srećem - počeo je Hari, prenosi Hello.

Time izgleda da je potvrdio da će prisustvovati ceremoniji dodele nagrada u Velikoj Britaniji kasnije ove godine, rekavši:

- Svake godine se tako radujem susretu sa dobitnicima nagrada i širenju svesti o ovom neverovatnom dobročinstvu.

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa trebalo je da prisustvuju prošlogodišnjoj ceremoniji dodele nagrada 8. septembra, ali su zbog smrti kraljice Elizabete otkazali prisustvo.

VellChild je nacionalna dobrotvorna organizacija u Velikoj Britaniji koja podržava decu i mlade ljude sa zdravstvenim potrebama koji treba da budu zbrinuti kod kuće umesto u bolnici, gde god je to moguće.

BONSU VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU