Tamara Milutinović otkrila kako je upoznala VERENIKA: "Sudbina nas je spojila"

Isidora Čolaković

09. 02. 2023. 000000 09:20

Pevačica Tamara Milutinović je juče organizovala žurku iznenađenja svom izabraniku fudbaleru Darku Jevtiću. Nije ni sanjala da će je on tom prlikom zaprositi. Pevačica je vidno iznenađena rekla "da".

Ona retko priča o svom pribvatnom životu, ali jednom prilikom je otkrila kako je započela vezu sa Darkom.

- Darko i ja smo se upoznali preko Instagrama. Lajkovao mi je fotografije na ovoj mreži, pa nas je sudbina spojila. Zapravo nismo se pratili, a on mi je pisao sa svog pravog profila, odgovorila sam posle pete poruke, a to je trajalo oko dva meseca. Nije on bio moj fan, poznavao je zajedničke prijatelje, preko njih se raspitivao o meni. Zahvaljujući njima smo se sreli u Beogradu, jer on jako retko dolazi u Srbiju, a počeli smo da živimo zajedno posle 15 dana - rekla je pevačica za medije i dodala:

- Želim da budem žena dobrog čoveka, njegov poziv nije toliko bitan. Od početka veze živimo zajedno i ja idem za njim jer, kada je ovakva veza u pitanju, neko mora da se žrtvuje, u smislu da je meni mnogo lakše da organizujem svoj posao. Oboje smo pod ugovorima, ali je njegov striktniji. On ne može da odsustvuje. Ja radim vikendima i tako funkcionišemo.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU