Kristina Radenković prvi put o nezgodi na skijanju: "Odmah sam znala da su obe ruke povređene"

Kristina LJubisavljević

09. 02. 2023. 000000 12:53

Foto: ATA images

Poznato TV lice Kristina Radenković pre nekoliko nedelja zabrinula je javnost kada se pojavila vest da je  doživela povredu na skijanju u Francuskoj, prilikom koje je polomila oba ručna zgloba.

Ona se sada prvi put javno oglasila i objasnila kako je došlo do povrede i kako teče oporavak:

- Ja sam tokom skijanja u Francuskoj pala pošto sam ostala bez snage. To je moglo da mi se desi i kod kuće. Izgubila sam ravnotežu, bio je mali nagib i krenula sam da padam unazad. Podmetnula sam ruke da ne bih slomila karlicu. Odmah sam znala da su obe ruke povređene - rekla je Kristina za Internet portal RTS-a.

Na skijalištu joj je odmah ukazana pomoć i već tada joj je rečeno da odmah po dolasku u Srbiju mora na snimanje. Kristina je dodala da joj je žao što je informacija o njenoj povredi uznemirila javnost.

- Nije mi bila namera da to ode u javnost, da sam htela, oglasila bih se putem društvenih mreža. Sada se oporavljam. U drugoj sam trećini oporavka. Zahvalna sam na velikoj podršci svih kolega sa RTS-a. Na posao sam dolazila uredno, sa gipsom. Prsti su mi bili pokretni, što je lekarima bilo naročito važno - rekla je Kristina za RTS.