Pobednik takmičenja "Zvezde Granda" je zbog finala propustio događaj koji svi pamte ceo život: "To nikada neću zaboraviti"

Isidora Čolaković

11. 02. 2023. 000000 14:00

Foto: Ataimages.rs

Nermin Handžić je prošle godine u junu pobedio u takmičenju "Zvezde Granda". On je zbog tog događaja propustio proslavu mature a jednom prilikom je izjavio kako nikada neće zaboraviti reakciju svojih drugova kada im je javio srećne vesti.

- Verovali ili ne, matursko veče je bilo baš na dan finala. Ne mogu da kažem da mi nije bilo žao što nisam prisustvovao, ali ipak je bilo u pitanju finale. Sećam se da su svi drugari sa velikim nestrpljenjem iščekivali da im javim šta se dešava. Iako je matura nešto što se pamti celog života stvarno nisam zažalio i siguran sam da je ovo kruna mog truda i naravno ostvarenje mog velikog sna. Nikada neću zaboraviti reakciju drugova kada su saznali da sam pobedio, ma to nema cenu (smeh) - ispričao je Nermin za "Grand" prisećajući se koliko su svi bili srećni i ponosni na njega.

Nermin je oduvak sanjao o ovoj pobedi i ona mu je delovala veoma daleko i nemoguće, međutim, dokazao je da željom, radom i trudom svako može da ostvari svoje snove.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU