Sestra Jelisavete Orašanin PRAVA JE LEPOTICA: Udata je i ima sina, a živi daleko od Srbije (FOTO)

Jelena Knežević

11. 02. 2023. 000000 20:00

Foto: ATA images

Pored svog višegodišnjeg izabranika, košarkaša Miloša Teodosića, velika podrška u Jelisavetinom životu je njena sestra, Milica. Glumica nikada nije krila koliko joj starija sestra znači.

— Trudim se da budem što više sa sestrom jer ona mnogo radi, pa svaki slobodan trenutak provodimo zajedno. Uveče šetamo, tu je i njen pas bez kog ne možemo da izađemo i trudim se da budem što više van kuće - istakla je Jelisaveta jednom prilikom za "Kurir".

Jelisaveta se trudi da svoj privatni život sačuva od budnog oka javnosti, te se na njenom profilu može naći svega nekoliko slika sa Milicom.

Kada je Orašaninova okačila fotografiju sa sestrom, nizali su se komentari pratioca koji su zapazili da su njih dve preslikane.

Milica je starija dve godine i nije odabrala da se bavi javnim poslom. Diplomirala je stomatologiju, a ponekad je možemo sresti i na nekom javnom događaju.

Sestra Jelisavete Orašanin srećno je udata i ima sina Pavla i živi u Los Anđelesu. Voli da putuje, a na društvenim mrežama najčešće objavljuje fotografije svog naslednika.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU