Stoja progovorila borbi sa kilogramima: "Tih godina sam imala jako TEŽAK period"

Isidora Čolaković

12. 02. 2023. 000000 11:00

Foto: Ataimages.rs

Stojanka Novaković Stoja je tokom godina menjala svoj izgled. Ona je često bila na meti kritika zbog toga, a pevačica je otkrila koji period joj je bio najteži i kada je najviše radila na sovm izgledu.

Kada je izašao je njn album "Žena starija", pevačica je stekla veliku popularnost, pa je dobila kritike da ima višak kilograma. Zainatila se i rešila je da smrša.

- Tih godina sam imala jako težak period. Radila sam na sebi da izgledam drugačije jer mi je bilo preko glave nekih komentara da sam debela. Ja se zainatim kao i svaka žena koja želi da bude ribetina i odlučim da pokažem šta mogu i koliko mogu. Trudila sam se, trenirala sam dva puta dnevno, za ceo dan sam jela samo pola viršle i pila sam ceđenu narandžu. Ma ne znam ni odakle mi ta energija koju sam tada trošila. Išla sam na plivanje i masaže i šest meseci sam se posvetila samo sebi - otkrila je Stoja i dodala:

- Ja nisam imala mišiće, imala sam žile. Puno sam radila, ali bilo mi je jako teško, jako - priznala je pevačica u emisiji "Zvezde Granda- Specijal".

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU