ŠTO NEOBIČNIJE- TO BOLJE: Ovo je bio moto muzičke dodele nagrada u Engleskoj ""BRITS 2023"" (FOTO)

Magazin Praksa

12. 02. 2023. 000000 10:20

Photo: Profimedia

Iako je u pitanju manifestacija za muzička dostignuća, ove godine svetske zvezde u Engleskoj težile su da impresioniraju odabirom svojih autfita. Na ovogodišnjem crvenom tepihu ''Brits Awards 2023'', bilo je za svakoga po nešto: neobične siluete, obnaženi trudnički stomaci, karneri, šljokice i još mnogo toga što se rečima ne može objasniti...

Dok su neki učesnici događaja poneli klasičnije komade, većina se odlučila za nekonvencionalni izgled, zagarantovan da privuče pažnju. 

Nominovan u 2 kategorije, pevač Sem Smit obukao je nešto što se može opisati kao crni ''plastični'' kosmonaut,
koji deluje da svakoga časa može odleteti kao ogroman balon. Nadamo se da je u ovom izdanju uspeo da sedne nakon nastupa...

Upadljiva ''odeća'' američke pevačice i reperke Ašiko stopila se sa telom kao da je u pitanju drugi sloj kože, veoma neobične kože. Uz plavu kosu, podsećala je na scene iz filma ''Peti element''.

 

Dobitnik Gremija, Heri Stajls, iako obično u šarenim izdanjima, ovoga pura odlučio se za crno odelo, sa ogromnim crnim cvetom na vratu. Muzičar je poznat po tome što voli da koketira sa muško-ženskim stilovima, kad je moda u pitanju.

 

Pevačica Džesi Džej, blistala je ujarko crvenoj boji, ali ipak je u prvom planu bio njen trudnički stomak. Ovaj stil, sa otkrivenim stomakom tokom trudnoće čini se d aje najviše ispromovisala Rijana.

 

I dok se Džesi opredelila za crvenu, druga buduća majka, pevačica Kamil, opredelila se za zelenu, svilenu tkaninu, pokrivajući glavu i ruke, dok  je fokus stavljen na njen trudnički stomak. 


Pevač MNEK, opredelio se za pink od glave do pete, sa šminkom koja se sastojala od pink šljokica na očima i noktima.

Foto: Profimedia

 

BONUS VIDEO:

 

 

                                  Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU