Megan Foks izbrisala sve fotografije sa vernikom: Da li je glumica raskinula sa poznatim reperom?

Kristina LJubisavljević

12. 02. 2023. 000000 17:30

Foto: Epa/ Profimedia

Megan i reper Mašin Kelin upoznali su se na snimanju trilera, a verili su se početkom 2022. godine. Glumica je sada naprasno obrisala sve zajedničke fotografije sa društvene mreže Instagram, uključujući objavu u kojoj je najavljena njihova veridba u januaru prošle godine.

Glumica je takođe objavila niz fotografija, a poslednjoj je snima na kome pali pismo, pa je se postavlja pitanje da li sve ovo simboliše prekid veze, odnosno veridbe.

Podsetimo, Megan je ranije bila udata za glumca Brajana Ostina Grina, sa kojim ima trojicu sinova. Bili su u braku od 2010. godini, a 2021. su se zvanično razveli. Glumica se sa muzičarem Mašinom upoznala dok su snimali film u martu 2020. godine. Megan je tada bila udata za glumca Brajana Ostina Grina. Dva meseca kasnije, sadašnji (ili bivši) verenici su uočeni zajedno usred glasina o razvodu od poznatog glumca Beverli Hilsa.

Brajan je tada potvrdio da su on i Megan stavili tačku na brak nakon 10 godina i objasnio da nisu zajedno od kraja 2019. godine i da nije prevaren već je brak okončan ranije.

BONUS VIDEO

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU