POTVRĐENO JE: Rijana je spektakularnim nastupom na Superbolu otkrila PRELEPE VESTI (VIDEO)

Magazin Praksa

13. 02. 2023. 000000 09:00

Photo: Profimedia

Osim što je izdominirala svojim eksplozivnim nastupom na Superbolu, Rijana je dala mnogo tema za nagađanja.
Pojavivši se u u crvenom kombinezonu sa raskopščanim gornjim delom, pevačica je otkrila svoj trudnički stomak, pomazivši ga u jednom trenutku. Svi su ostali u neverici ugledavši njen stomak, obzirom da je pre manje od godinu dana donela na svet svoje prvo dete, sina13.maja 2022. 

Kako prenosi Variety, Rijanini predstavnici za javnost potvrdili su da je Riri u blagoslovenom stanju , i da će se ostvariti u ulozi majke po drugi put, sa svojim partnerom, reperom Asap Rokijem.

 
 
 
 

View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RİHANNA🔵 (@rihannaofficiall)


Dobro je poznato da su pripreme i vežbe za najveći nastup u Americi, poluvreme SuperBola, veoma zahtevni i naporni, a Rijani je sve verovatno bilo dodatno zamarajuće uzevši u obzir njeno stanje. Ipak, to je nije zaustavilo da izvede set svojih najvećih hitova, a nastup je započela sa ''Bitch better have my money'', i završila sa ''Diamonds''. Iako nije bilo nijednog specijalnog gosta, kako obično bude tokom ovog nastupa, uspela je da iznese celu koreografiju tokom 12-minutnog nastupa. Sa armijom plesača, raznolikih kostima i spektakularnog vatrometa u završnici, bio je to trijumfalni povratak na scenu nakon petogodišnje pauze od nastupa.
Ali, izgleda da će se pauza ponoviti, iz najlepših mogućih razloga...

 

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU