ROĐENA ZVEZDA: Ćerka Bijonse i Džej Zija je TEMA DANA posle Superbola (FOTO)

Magazin Praksa

13. 02. 2023. 000000 12:20

Photo: Profimedia

U Feniksu je sinoć održano finale Superbola, u kom su igrali Kanzar Siti Čifsi i Filadelfija Iglsi, a kako to obično biva – sport je dan kasnije, u drugom planu.

Pored spektakularnog nastupa Rijane, koja je tokom mini-koncerta pokazala da je ponovo u drugom stanju, pažnju je privukao veliki broj poznatih ličnosti. Među njima je bio reper i producent Džej Zi, koji je u meču uživao u društvu ćerke Blu Ajvi (11), a danas svi mediji pišu- Bijonse ima dostojnu naslednicu.
Devojčica koja je u svakoj prilici gde se pojavi sa svojim slavnim roditeljima najzapaženija, pa čak i ako su to najglamurozniji događaji poput dodela Gremija, prava je majčina kopija. Ona je izgledala vrlo trendi u trenerci i dugačkoj majici, a mnogi su zapazili da je ona bila modno usklađena sa ocem.


Blu Ajvi je rođena 7. januara 2012. godine, a mediji su pisali da je ime dobila po plavom bršljanu sa hrvatskog ostrva Hvar, gde je nekoliko meseci ranije trudna Bijonse pozirala upravo ispod ovog drveta.

Foto:Tviter printscreen/ B.A. Fan account

Iako je još uvek dete i ne bavi se ozbiljno šou-biznisom, Blu Ajvi Karter već može da se pohvali uspesima kakve nemaju neka od najvećih imena u svetu muzike. Samo dva dana nakon njenog rođenja, Džej Zi je objavio pesmu ''Glory'', u kojoj se čuje devojčicin glas, a to joj je donelo i jedan svetski rekord u Ginisovoj knjizi rekorda. Blu Ajvi je najmlađa osoba čiji je glas u pesmi završio na Bilbordovoj top-listi.

Kada je imala tri godine, pojavila se kao deo hora u pesmi ''Up&Up'' benda Koldplej, a sa osam godina je otpevala pesmu ''Brown Skin Girl'', za šta je dobila mnogo priznanja, uključući BET nagradu. Krajem januara 2023. godine nastupila je sa svojom majkom na njenom privatnom koncertu u Dubaiju, a Bijonse je svoj brend sportske odeće nazvala upravo po najstarijem detetu – Ivy Park.

 

 

BONUS VIDEO:  

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU