Dvostruka tragedija: Šeron Stoun slomljena nakon smrti najužeg člana porodice ""Kao da mi je srce iščupano iz grudi"" (FOTO)

Magazin Praksa

14. 02. 2023. 000000 11:20

Photo: Profimedia

Nakon tragičnog gubitka svog bratanca sa nepune 2 godine, Šeron Stoun pretrpela je još jednu srceparajuću tragediju. Brat legendarne glumice, preminuo je tokom vikenda u 57.godini, prenose strani mediji.

Patrik je preminuo od iznenadnog zastoja srca, usled srčane bolesti, u Pensilvaniji, prenosi Radaonline. Za sada nije jasno da li je u to vreme bio hospitalizovan ili ne.

Potresne vesti usledile su nakon tragičnog porodičnog gubitka Patrikovog sina Rivera, koji je preminuo u avgustu 2021. sa samo 11 meseci. Šeron je podelila fotografiju svog bratanca, i potvrdila da je nakon kratke hospitalizacije beba pretrpela '' potpuno otkazivanje organa''.

Glumica je sada podelila sliku sa svojim bratom, i video u kom se oprašta od njega uz potresne reči. Stounvoa snaja, Taša, ukazala je počast svom pokojnom mužu na društvenim mrežama uz reči:

''Srce mi se čini kao da mi je iščupano iz grudi. Patrik je otišao da bude sa našom slatkom Riverom... ne znam šta drugo da kažem, on je bio moj svet'', rekla je ona.

Od smrti svog bratanaca, zvezda ''Niskih strasti' borila se sa nezamislivom tragedijom u svojoj porodici. Krajem godine, glumica je izdala kritično saopštenje za javnost u vezi sa svojim zdravstvenim problemima.
Glumica je otkrila da ima veliki tumor fibroida, koji s emora operisati, nakon početne pogrešne dijagnoze.

 

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU