Pronađena TURSKA GLUMICA: Isplivao snimak nakon priče da je zatrpana u ruševinama (VIDEO)

Isidora Čolaković

15. 02. 2023. 000000 10:20

Foto: Printscreen/Instagram - cansudere

Glumica Džansu Dere je uplašila svoje fanove jer se danima nije oglašavala na svom Instgaram profilu. Oni su sumnjali da se nalazi zatrpana u ruševinama, ali na svu sreću, pojavio se snimak koji je smirio zabrinute fanove.

Damošnji mediji su pisali da se njena kuća navodno nalazila u epicentru zemljotresa. Nakon katastrofe koja je razorila domove i odnela živote, brojne poznate ličnosti su se organizovale kako bi pomogle narodu.

Isplivao je snimak na kom oni pružaju pomoć i podršku ljudima koji su ostali bez krova nad glavom, a među njima je bila i Džansu Dere.

 

 
 
 
 

View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by nurmagazin🇦🇿🇹🇷 (@nurmagazins)

Džansu obožava glumu, ali ne voli slavu koja ide uz nju, što je jednom prilikom istakla, pa zbog toga ne čudi što se nije oglašavala dok je pomagala ljudima u nevolji.

- Obožavam glumu, ali ne i slavu, jer na javnom mestu nemam ni pet sekundi mira. Svaka moja reč i svaki moj postupak su pod lupom, a tako je naporno živeti. Ali kad bolje razmislim, to je mala cena koju treba platiti za sve dobro što mi gluma donosi - naglasila je ova lepotica.

 

 

 

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU