Mark Entoni čeka SEDMO DETE: Nedavno oženio 31 godinu mlađu devojku (FOTO)

Kristina LJubisavljević

15. 02. 2023. 000000 13:30

Foto: Profimedia

Mark Entoni uskoro postaje otac po sedmi put. Bivši suprug Dženifer Lopez, Mark Entoni, i njegova supruga Nadia Ferera (23) objavili su da očekuju prvo zajedničko dete, a Markovo sedmo, u simpatičnoj objavi za Dan zaljubljenih.

Pre samo dve nedelje par je izgovorio sudbonosno "da", a onda su rešili i da obelodane lepe vesti. Pevač (54) podelio je srećnu vest u zajedničkom postu na Instagramu, uz fotografiju stomaka supruge.

- Najbolji poklon za Dan zaljubljenih ikada - napisao je Mark.

Marku je Nadio četvrta supruga. Pevač deli svoje najstarije dete, ćerku Arijanu Munjiz (29), sa bivšom devojkom Debi Rosado, a par je usvojio i sina Čejsa Muniza. Nakon što se verio sa dominikansko-američkom glumicom Klodet Lali, a zatim raskinuo sa njom, Mark je 2000. godine oženio mis univerzuma Dajanarom Tores. Dobili su dvoje dece: Kristijana Munjiza (22) i Rajana Munjiza (19) pre nego što su se rastali 2003. Mark se kasnije oženio Dženifer Lopez, roditelji blizanaca su postali 2008. godine. Razveli su se četiri godine kasnije.

Ne želeći da odustane od ljubavi, Mark se oženio treći put 2014. godine, ovog puta manekenkom, Šenon de Lim. Brak je takođe bio kratkotrajan jer se par razišao 2016.

 
 
 
 

View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nadia Ferreira (@nadiatferreira)