KADA ŽIVOT IZGLEDA KAO PROBA: Nina Badrić oduševila je i publiku i kolege svojim nastupom (FOTO)

Magazin Praksa

16. 02. 2023. 000000 13:00

Photo: Instagram printcreen badrich

Zasigurno jedna od najcenjenijih pevačica u regionu, Badrićeva je nastupom u srpskoj prestonici na dan ljubavi, oduševila mnoge. Uz njene ''Dane i godine'' mnogi su započeli svoj prvi bračni ples, a uz pesme ''Čarobno jutro'' ''Dodiri od stakla'', ''Dat će nam Bog'', neki su preživljavali najromantičnije trenutke.

Poznata umetnica, koja ima tri decenije dugu karijeru, dokazala je još jednom da ne odstupa od kvalitetne muzike, kojom gradi svoj bogat muzički put i prepoznatljiv, romantični, ljubavni izražaj.

 Radite li često za Dan zaljubljenih? - upitana je Nina u jednom intervjuu.

– Ne sećam se kada sam poslednji put provela Dan zaljubljenih sa partnerom ili prijateljima. Svaki dan se slave ljubav i radost i svaki moj koncert je slavlje ljubavi. Od partnera bih očekivala da je pre svega prijatelj. Zaljubljivanje ne igra veliku ulogu, taj susret ti Bog da ili ne, izjavila je pevačica.

Nakon uspešnog nastupa, objavila je fotografiju sa svojom koleginicom Marijom Šerifović, a mnogi ove dve dame smatraju za najjače ženske vokale u regionu. Pozirajući nasmejane, uz fotografiju je Nina dodala opis:

-Kada život izgleda kao proba...uz emotikon srca i krune.

Iako ne znamo na šta je tačno mislila, ispod slike su se nizali brojni komentari:

''Najveće dve umetnice svih vremena''
'' Najbolja iz Srbije i najbolja iz Hrvatske, pa šta više treba od toga'', bili su samo od nekih, dok su mnogi navijali da pevačice snime zajednički duet.

 

BONUS VIDEO: 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU