Ešton Kučer otkrio šta stavlja u KAFU: LJudi su zgroženi ovom kombinacijom - "Ne volim obične dodatke poput mleka"

Jelena Knežević

16. 02. 2023. 000000 21:00

Foto: Jutjub/printskrin/ Brandon Myers

Ešton Kučer (44) glumio je u čuvenim ostvarenjima poput "Vegas za dvoje", "Bez obaveza", "Sezona lova", "Upravo venčani", "Dva i po muškarca" i mnogim drugim. Iza sebe ima impresivnu karijeru holivudskog glumca, a za njim uzdišu žene širom sveta.

Na Dan zaljubljenih gostovao je u emisiji Keli Klarkson gde je prvo priznao da nije ljubitelj kafe:

"Odmah ću reći - nisam ljubitelj kafe. Volim miris, ali brojni dodaci, mleko i ukusi koje bi morao da dodam u nju da bi mi bila koliko-toliko podnošljiva, jednostavno mi se ne čine vrednim tolikog truda", ispričao je Kučer.

Dok skoro svi preferiraju da u kafu ubace šećer, mleko, cimet ili drugi uobičajen sastojak, Ešton dodaje sok od pomorandže! Mnogima je ova kombinacija bila neshvatljiva, smatrajući je nespojivom.

Glumac je objasnio da je njemu omiljena "lagano pečena kafa" - sok od pomorandže joj daje citrusnu notu i čini je osvežavajućom, dok bez ovog dodatka kafa ga asocira na "zagorelost".

"Kad popijem srednje pečenu kafu, pomislim da bih voleo da je ipak malo lakše pečena. Ne baš mnogo... Ali ako je 'poprskam' malo sokom od pomorandže, to je učini 'lakšom' i da joj malo slatkoće", objasnio je.

Verovali ili ne, naišao je na istomišljenika u studiju, koji je priznao da i sam dodaje sok od pomorandže u kafu, ali i da ga prijatelji zbog toga nazivaju ludim.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUK