NAKON OPTUŽBI DA IM JE RASTURILA VEZU: Oglasila se žena koju svi krive da je NJEGOVA ljubavnica (FOTO)

Magazin Praksa

16. 02. 2023. 000000 14:00

Photo: Profimedia

Sofi Lojd je izazvala veliku pažnju javnosti, nakon navoda da je zadužena za probleme u vezi između Megan Foks i Mašin Gan Kelija. Mnogi su ovu vezu nazivali jednom od najbizarnijih, pa se šuška da je par čak raskinuo veridbu nakon što je Megan obrisala sve zajedničke fotografije sa Instagrama.

Prelepa plavuša rokerskog imidža, poreklom iz Engleske, odnedavno je stalni član postavke Kelijevog benda.

 

Nako što se Internetom i u medijima povela hajka na nju, te je dovedena u kontekts potencijalne ljubavnice i ''rasturačice veze'', Sofijin tim je ekskluzivno za Page Six, izdao saopštenje:

- Sofi Lojd je profesionalna, ostvarena muzičarka, koja je bespotrebno uvučena u medije, a sve zasnovano na besmislenim optužbama na društvenim mrežama. 
- Svaka sugestija da je ikada imala bilo kakvo neprofesionalno ponašanje ili istupila iz svoje veze su netačni, izjavili su u njeno ime, i dodali- to je nepoštovanje nje kao žene- umetnika, i loše novinarstvo kao i izveštavanje komentarisanja na društvenim mrežama.

Sofi je blizak saradnik sa Kelijem od kada se priključila njegovoj turneji 2022. Rok- gitaristkinja je upletena u dramu između muzičara i Megan Foks, nakon zajedničkog nastupa u Arizoni, tokom vikenda, pre Dana zaljubljenih.

Kako strani mediji navode, Lojd se pomirila sa svojim dečkom Kristoferom Peinterom, uoči samog praznika ljubavi.

BONUS VIDEO: 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU