Pomirile se sestre Kovač: Ona je učinila prvi korak i maksimalno podržala sestru (FOTO)

Kristina LJubisavljević

18. 02. 2023. 000000 08:20

Foto: ATA images/ instagram, Kristina Kovač

Setimo se da su 90-ih godina svojom grupom "K2" napravile ozbiljne pomake na muzičkoj sceni Srbije, a njihove zajedničke pesme i danas su neizostavni deo na žurkama. Ipak, nakon uspešne zajedničke karijere, odlučile su da put muzike nastave svaka za sebe.

Vremenom su se pokrenule različite spekulacije o njihovom odnosu, a sudeći prema novim objavama na Instagramu reklo bi se da su sestre rešile da sve negativno ostave po strani.

Aleksandra je objavom na Instagramu izrazila da svim srcem podržava numeru koju je napisala njena sestra za na predstojeće takmičenje "Pesma za Evroviziju".

- Ovo su jedine dve pesme kojima ću dati svoj glas jer odskaču od ostalih svojim muzičkim kvalitetom - napisala je Aleksandra i podelila pesmu koju je njena sestra napisala.

Foto: Instagram/ printscreen/ Aleksandra Kovač

Sa druge strane Kristina se takođe oglasila na istoj društvenoj mreži:

- Moja prva Evrovizija. Tu još uvek imam 16 godina. Rim, predstavljamo Jugoslaviju, pevamo prateće vokale Maki i ja. Verujem da sam bila apsolutno najmlađa tamo. Duga je to istorija, a ako bude sreće, i uz vašu pomoć, možda se i nastavi, ko zna.

BONUS VIDEO