Fileri, "lisičije oči", vertikalno podizanje lica... Estetski hirurg objasnio šta je sve Madona radila sa licem

Kristina LJubisavljević

18. 02. 2023. 000000 11:00

Foto: Profimedia

Madona je nedavno šokirala fanove svojim veoma mladalačkim izgledom. Lice pevačice (64) izgledalo je neverovatno zaglađeno kada se pojavila na dodeli Gremi nagrada. NJen "novi izgled" nije ostao neprimećen, pa su se komentari nizali.

Estetski hirurg je sada pokušao da objasni šta je Madona sve uradila na licu:

- Madonnine oči i obrve izgledaju veoma oblikovane što bi moglo da sugeriše da je imala mini-invazivnu proceduru poput podizanja niti obrva ili lisičjeg oka. Moguće je da joj je injekcijski filer ubrizgan u predelu obraza, kako bi se postigao poboljšan izgled na sredini lica - objašnjava estetski hirurg Rikardo Frati za Mirror i nastavlja šta je "kraljica popa" verovatno još radila.

- Definisana braka i jagodične kosti sugerišu da je neki filer za injekcije mogao da se koristi u njenoj bradi da je suzi, dajući jagodicama veći izgled. Verovatno je da bi filer bio dodat u njene usne kako bi se uravnotežio ukupni izgled lica. Što se tiče hirurških procedura, moguće je da je Madona prošla vertikalno podizanje lica, što stvara definiciju vilice i vrata.

Estetski hirurg takođe sugeriše da je Madona imala niz nehirurških tretmana poput botoksa i hemijskog pilinga.

Madonin novi izgled dolazi kada je legendarna zvezda najavila svoju povratničku turneju. Karte su rasprodate u roku od samo nekoliko minuta.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU