Džejla Ramović o NAJTEŽIM trenucima sa kojima se borila: "Imala sam toliko PADOVA da sam plakala po tri dana u kući"

Isidora Čolaković

19. 02. 2023. 000000 18:00

Foto: Ataimages.rs

Pevačica Džejla Ramović je nakon pobede u takmičinju "Zvezde Granda" odlučila da se preseli u Barselonu, gde trenutno živi i studira. Ona nije zapostavila svoju muzičku karijeru, ali je otkrila da joj je ponekad bilo teško da se nosi sa pritiskom koji ova profesija donosi.

- Koliko god da je teško i zna da bude iscrpljujuće i onako previše u datom trenutku, samo hrabrost je bitna. Sami sebe podižemo, ja ne dam sebi da me problemi savladaju - ispričala je u jednoj podkast emisiji.

Imala je mnogo problema i uspona i padova, ali je zbog svoje hrabrosti uspevala da se nosi sa njima.

- Iks problema sam imala, i padova i uspona, i tolikih uspona da ne mogu s njima da se nosim, pa ne znam šta ću od sebe. Padova tolikih da plačem po tri dana u kući, svašta se dešavalo, ali kada izađem pred javnost u mojim očima je to hrabrost.

Džejlina porodica je prihvatila njnu odvojenost od kuće, a pevačica je odlučila da se posveti studiranju i učenju Španskog jezika.

- S obzirom da je već prošlo godinu ipo dana od kada sam otišla više mi ne pada toliko teško odvojenost od porodice. Naravno, uvek mi nedostaju, ali mi smo to naprosto prihvatili. Španski učim još uvek, a sporazuevam se na engleskom jeziku. On mi je za sada primaran, a pošto je Barselona turistički grad, to nije ništa čudno - ispričala je nedavno za Grand o životu u Španiji, gde usavršava svoje obrazovanje. 

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU