Milan Stanković NEPREPOZNATLJIV: Isplivala pevačeva fotografija na kojoj ne liči na sebe (FOTO)

Isidora Čolaković

19. 02. 2023. 000000 15:30

Foto: Ataimages.rs

Milan Stanković se proslavio nakon učešća u takmičenju "Zvezde Granda". On je ostvario fenomenalno karijeru i iza sebe ima bprojne hitove, a pažnju je uvgek privlačio kako svojim glasom tako i nesvakidašnjim izgledom.

On se u poslednjih nekoliko godina povukao sa javne scene i odlučio da se posveti veri. Najnovija fotografija koja kruži na društvenoj mreži Tviter privukla je mnogo pažnje, s obzirom da Milan izgleda potpuno drugačije. Vidi se da je nabacio kilograme, kao i da je pustio kosu i bradu.

 

On je jednom prilikom rekao da se posvetio Bogu i prirodi i da se trudi da se vrati pravim vrednostima.

- Kršten sam još kao beba da bih preživeo, a preživeo sam mnogo u svom kratkom životu. Svi mi imamo stremljenja, želje, planove, uspehe, ideje. Velike darove mi je dao Bog, a s tim ide i veliki krst. Ali, u ludilu ovog vremena, duhovno slepi, gluvi i nemi, svegrešni, pale prirode, svi neminovno ozbiljno promašujemo i sa zakašnjenjem osetimo da bez Logosa božjeg život nema života niti smisla. To su potvrdili svi koji se življenjem ozbiljno bave. Sve nauke, filozofije, revolucije, ideologije limitirane su okvirom stvorenog, bez pristupa tajni Tvorca, uzroka. A sve se na kraju završava Gospodom, jer kroz njega je sve i postalo - rekao je tada on.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU