Bojan Vasković po prvi put o velikoj životnoj borbi: "Ona je odlučila da sačuva trudnoću. Doktor je rekao da bi 99 procenata žena odustalo"

Kristina LJubisavljević

21. 02. 2023. 000000 08:35

Foto: Instagram/printskrin/ Bojan Vasković

Pevač Lexington benda Bojan Vasković i njegova supruga Aleksandra nedavno su dobili treće dete, ćerku Helenu, ali po porođaju nije sve bilo u najboljem redu s bebom, zbog čega je bila neophodna operacija.

Aleksandra je nedavno s bebom izašla iz bolnice i progovorila o stresnom periodu koji su ona i suprug proživeli, a već ranije je otkrila da su joj lekari čak savetovali i prekid tudnoće. Vaskovići ne kriju da su iza sebe ostavili najtežu borbu u svom životu, a upravo pevač sada je prvi put govorio o svemu.

- Ovaj period je bio veoma težak i za nju i za nas. Ona je odlučila da sačuva trudnoću. Doktor je rekao da bi 99 posto žena odustalo. To je njena pobeda. Ne postoje reči kojima bi čovek mogao to da pohvali. To je velika hrabrost i požrtvovanost. To je kad se čovek rodi sa nečim. Ima tu neku snagu i moć da pobedi svaku prepreku koja joj se nađe na putu. Ona je izvojevala najveću životnu pobedu - poručio je Bojan.

NJegova supruga vrlo je popularna na društvenim mrežama, a on je sada dao i svoj komentar na to:

- U početku mi je bilo neobično. Ja imam osećaj kao da živimo u osamdesetim. Prilagođavamo se vremenu. U svakom slučaju, ona je krenula spontano i dobila je dobru povratnu rekaciju. Vidim da je ispunjava kada nešto podeli s nekim i kada pomogne nekome - rekao je u emisiji "Premijera vikend specijal".

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU